sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Kopeat kuikat, soreat sorsat - opiksi ja ajankuluksi



Keväällä ilmestyi värityskirjan ja lintukirjan yhdistelmä Kopeat kuikat, soreat sorsat. Kirjan ideana on oppia tunnistamaan vesilintuja värittämällä.

Enon luonnonystävät tilaavat kirjoja porukalla, jolloin yhden kirjan hinta on 5 euroa (sis. alv) + jaetut postikulut. Ilmoittaudu mukaan kimppatilaukseen viimeistään lauantaina 6.5. laittamalla viestiä tai soittamalla Annille (anni.rannikko@uef.fi / 050 5720 281). Kerro samalla, montako kirjaa haluat tilata. 


Lisätietoa kirjasta:

Opi värittämällä – Kopeat kuikat, soreat sorsat

Kirja esittelee 32 kuikka-, uikku- ja sorsalintulajiamme. Realistisesti ja selkeästi piirretyt värityskuvat sopivat aikuisille ja lapsille. Värityskuvien lisäksi kirja sisältää lajien väritysohjeet (mallikuva väreissä) ja esittelee tärkeimmät tuntomerkit sanoin. Tunnistamisen helpottamiseksi kirjassa käytetään helppoja symboleja, jotka kertovat onko kyseessä koko- vai puolisukeltaja, ovatko sukupuolet saman- vai erinäköisiä sekä minkä kokoinen laji on kaikille tuttuun sinisorsaan verrattuna. Ulkonäöltään samantyyppiset lajit on sijoiteltu samalla aukeamalle vertailemisen ja oppimisen helpottamiseksi. Takakannen sisäpuolella olevaan lajilistaan voi rastittaa omat havainnot sekä merkitä niiden päivämäärät.

Tämä kirja on helppo ottaa taskuun linturetkelle!

- Laminoidut kannet vahvaa 300 g kartonkia
- Kätevä koko, 15 x 15 cm
- 32 sivua
- Hyvälaatuinen 170 g paperi
- Kestävä nidonta
- Valmistettu Suomessa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti